Snel aan studentenwerk

Studenten kunnen extra geld vaak goed gebruiken. Ik heb veel bijbaantjes gehad, sommigen ook voor langere tijd en heb daardoor altijd een ruim budget gehad. Hoe kom je nou snel aan een bijbaan? En waar verdien je goed geld mee? Hier de tips!

De eerste tip is om je in te schrijven bij vacaturesites. Mijn oude opdrachtgever YoungCapital is bijvoorbeeld een uitzendbureau speciaal voor studenten. Zij matchen studenten aan (bekende) opdrachtgevers en zorgen ervoor dat je ook nog eens onder goede omstandigheden kunt werken, zoals een goed salaris en reiskostenvergoeding. Je vult aan waar jouw interesses liggen en in welke branche je graag werkzaam zou willen zijn en je vindt al gauw een geschikte werkgever!

Ook via Linkedin is het steeds makkelijker om aan werk te komen. Daar zijn vacatures te vinden in overvloed. Een andere handige site voor een bijbaan is die van start people. En heb je al eens gekeken bij ASA Talent?

Snel verdienen in korte tijd

Baantjes die veel opleveren in een relatief korte periode zijn: oppassen, uitlaatservice, bijles geven en werk in de horeca. Ik geef al jaren bijles en daar kan je zo tien euro per uur (of zelfs meer!) mee verdienen. Zeker voor studenten is bijles geven dan ook een topbijbaan; je bent bezig met iets waar je goed in bent en brengt jouw kennis over én je hebt snel geld verdiend.

Heb jij nog tips voor een studentenbijbaan? Laat het in een reactie hieronder weten of stuur mij een berichtje via het contactformulier! Wie weet komt er een tweede artikel over studentenwerk en neem ik jouw tip(s) mee!

 

 

PS Had je mijn blog over mijn stedentrip naar Barcelona ook al gezien? Er staan veel foto’s in en ik vertel je precies wat mijn moeder en ik allemaal hebben gedaan in deze prachtige stad.

Laat mij weten wat je van dit artikel vindt!