ZOMERVAKANTIE – wat ga ik doen?

Amedeo en ik maakten vorig jaar een prachtige reis van bijna een maand. Wij gingen toen eilandhoppen door Kroatië en nog relaxen in Italië. Dit jaar pakken we het iets anders aan. Benieuwd wat wij tijdens onze zomervakantie gaan doen? Lees dan snel verder!

Dit jaar brengen wij een (klein) deel van onze zomervakantie door in….. Montenegro! Een land vlak naast Kroatië, dat dan wel. Dat is ons vorig jaar zo goed bevallen, dat we dit jaar een soortgelijke locatie wilden bezoeken. Met prachtige natuur, mooie stranden, een heldere zee, leuke stadjes en warme temperaturen om nog een beetje bij te kleuren. Montenegro heeft het allemaal.

Wat heeft Montenegro te bieden?

We verblijven in het plaatsje Budva, een mooie kustplaats dicht in de buurt van leuke restaurantjes, het strand en mooie bezienswaardigheden. We willen stranddagen afwisselen met dagjes weg, zodat we ook veel kunnen bezoeken. Er is dan ook heel veel te doen in Montenegro. We kunnen naar buurland Albanië, een boottocht maken naar het noorden van Montenegro om in prachtige baaien te varen en zwemmen, cruisen met een scooter of quad, watersporten en nog zoveel meer! We gaan ook al in Nederland een auto huren die we daar kunnen ophalen. Dat kost helemaal niet veel daar en dan zijn we ook heel flexibel.

We blijven in totaal acht dagen weg, maar vliegen steeds ’s nachts, dus we komen vast moe aan en helemaal moe terug. Geen probleem verder, hoor. We maken er, zoals tijdens al onze reizen, uiteraard wat leuks van!

Inspiratiebron

Er zijn veel mensen die aan ons hebben gevraagd hoe we onze reis van vorig jaar precies hebben gepland. Zij wilden door onze tips en ervaringen – die we deelden op YouTube en op mijn site – ook zo’n reis maken. Een paar vrienden van ons gaan dit deze zomer ook daadwerkelijk doen! Hoe leuk dat wij anderen door onze ervaringen zo kunnen inspireren. Hopelijk kunnen we dat uiteindelijk ook met Montenegro. We zullen zeker de filmpjes en verhalen delen. Houd de YouTube-pagina van Amedeo en mijn website dus in de gaten!

Omdat ik nog aan het afstuderen was, konden we niet ver van tevoren een vakantie boeken. In ieder geval niet zo uitgebreid als vorig jaar. Ik wist namelijk nog niet of ik in een keer zou afstuderen. Gelukkig is dat wel het geval en kunnen we nu fijn op reis. Jammergenoeg kunnen we door deze last minute-boeking niet lang wegblijven, ook in verband met vrij krijgen op werk. Daarom gaan we na de zomer nog even weg, dat vertel ik jullie snel. En ik vertrek in november natuurlijk op studiereis naar Rome! Ook daar lees je op mijn site binnenkort meer over! Houd deze pagina dus goed in de gaten en volg mij op mijn Facebookpagina, zodat je volledig op de hoogte blijft.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Laat mij weten wat je van dit artikel vindt!