Review Tasty Donuts & Coffee – Hoofddorp

Ik schreef vorige week al over leuke dingen die je kunt doen in de zomervakantie. Het eten van donuts was één van die dingen. Samen met Amedeo heb ik nu een paar keer een donut geproefd bij de nieuwe donutzaak in Hoofddorp centrum en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hoe ziet het eruit?

Tasty Donuts & Coffee zit recht tegenover de busbaan bij het centrum van Hoofddorp en is dus goed bereikbaar. De opening was een paar weken geleden, maar de rode loper ligt nog buiten. Een warm ontvangst is het dus zeker! De eerste keer dat we naar binnen liepen waren we best verbaasd over de inrichting. Alles is superstrak en het ziet er eerder uit als een klein restaurantje met leuke tafels en stoelen. Je kunt echt gezellig binnen zitten, maar als het zonnetje schijnt is er buiten ook veel plek. Het heeft eigenlijk niets weg van een donuttent, want het is best sfeervol.

Hoe smaken de donuts?

Het belangrijkste is natuurlijk hoe de donuts (en koffie) smaken, daar kom je immers voor. De eerste keer had ik een Red Velvet donut en Amedeo had een Triple Choc (die is dus volledig gevuld en overgoten met chocolade.) Beide donuts waren echt heel lekker. Ze smaakten vers en we vonden dat de smaken zoals beloofd prima tot hun recht kwamen. De Red Velvet donut heeft een vanillevulling en dat is (gelukkig) niet overheersend.

De tweede keer dat wij een donut kwamen proeven, had Amedeo de Cookie & Cream – gevuld met slagroom en overgoten met chocolade en afgemaakt met oreostukjes. Ik had de Cookiemonster, welbekend met blauwe hagelslag en grote ogen van chocolade. Allebei waren ze weer heel lekker en echt vers. De koffie die wij er steeds bij bestelden was een standaard latte macchiato. Enig minpuntje is dat de donuts gelijk bij je tafeltje worden gebracht, maar de koffie duurt echt héél lang. Wij hebben de eerste keer zeker een kwartier moeten wachten op onze kopjes. De tweede keer was de wachttijd iets korter, maar de donut was eigenlijk al op toen de koffie arriveerde.

Een bezoekje waard?

Tasty Donuts & Coffee is zeker een bezoekje waard! Wij vonden de bediening erg aardig en de algemene sfeer is heel gezellig. De donuts smaken echt lekker en de koffie is ook van goede kwaliteit. Neem wel een halfuurtje de tijd als je hier naartoe komt, dan heb je alle tijd voor het drinken van je koffie. Misschien bestel je ondertussen nog een extra donut…

Ik ben benieuwd of jij hier al bent geweest of dat je van plan bent hier eens naartoe te gaan. Laat het vooral in een reactie hieronder weten!

Vond je dit artikel leuk en wil je meer van dit soort reviews lezen? Schroom niet en laat het mij weten! Je kunt hieronder een reactie geven of een mailtje sturen naar info@daniellevanduijn.nl. Volg je mij al op Snapchat (@daniellevduijn), Instagram (@daniellevanduijn.nl) en Facebook? Snel doen! Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste berichtjes!

 

 


Tasty Donuts & Coffee Hoofddorp
Marktlaan 178
2132 DM Hoofddorp

www.tasty-donuts.nl

Laat mij weten wat je van dit artikel vindt!